ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΔΡΙΖΗ
ΓΡΑΦΕΙΑ Ι.Μ.Σ.Κ. ΤΗΛ: 2461036050

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ

Το κληροδότημα Κωνσταντίνου Δρίζη, με έδρα την πόλη της Κοζάνης, ανακοινώνει ότι βάσει τη με αριθμ. 86/2023 απόφασης της Διοικούσης αυτό Επιτροπής θα χορηγήσει για το έτος 2023 έκτακτο βοήθημα γάμου σε πέντε ( 5 ) κοπέλες καταγόμενες και διαμένουσες μόνιμα στην πόλη της Κοζάνης, ποσού 3.000€ έκαστη. Οι υποψήφιες θα πρέπει βάσει της διαθήκης και του νόμου να:

1ον. Κατοικούν μόνιμα, να είναι δημότες και να έλκουν την καταγωγή τους από τη πόλη της Κοζάνης, ήτοι είτε να έχουν γεννηθεί στην Κοζάνη, είτε τουλάχιστον ένας από τους γονείς τους να έχει γεννηθεί στην Κοζάνη.

2ον. Να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον το 20ο έτος της ηλικίας τους,

3ον. Να πρόκειται να παντρευτούν με Α΄ θρησκευτικό γάμο εντός τριών ετών από την έγκριση του βοηθήματος ( εάν για τον οποιονδήποτε λόγο ο γάμος δεν τελεστεί εντός της τριετίας, η επιλεχθείσα κοπέλα εκπίπτει του δικαιώματος της, το οποίο ως προσωποπαγές δεν μεταβιβάζεται σε καθολικούς και ειδικούς διαδόχους της ) επίσης ο όποιος γάμος ( θρησκευτικός, ή και πολιτικός ) εάν έχει προηγηθεί της ημερομηνίας κατάθεσης της αίτησης 2 αποτελεί λόγο αποκλεισμού και απόρριψης της αίτησης και 4ον να είναι πτωχές, ήτοι θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να έχουν προσωπικό εισόδημα και οικογενειακό που να μην υπερβαίνει αθροιστικά τις 12.000€ ( λαμβανομένου υπόψιν του τεκμαρτού εισοδήματος και όχι του δηλωθέντος ). Οι υποψήφιες θα πρέπει να προσκομίζουν επίσης και τα εξής δικαιολογητικά :

1ον. Φωτοτυπία ταυτότητας,

2ον . Εκκαθαριστικό Εφορίας ( οικονομικού έτους 2021 ) δικό τους εάν υποβάλλουν και σε κάθε περίπτωση οικογενειακό. Εάν δεν υποβάλλουν δήλωση εισοδήματος θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση περί μη υποχρέωσης υποβολής θεωρημένη από την ΑΑΔΕ.

3ον. Πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας και πιστοποιητικό Δημότη.

4ον. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, στο οποίο να φαίνεται ο τόπος καταγωγής των γονέων.

5ον . Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν λάβει, ή πρόκειται να λάβουν από άλλο φορέα για τον ίδιο λόγο και για την ίδια χρονική περίοδο ανάλογο βοήθημα.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία του Κληροδοτήματος όπου και θα αναρτηθεί η παρούσα, όπως επίσης και στις ενορίες της πόλεως για να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση το αργότερο εώς και 45 ημέρες μετά την πρώτη δημοσίευση περίληψης της παρούσας σε εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας και στο site του κληροδοτήματος www.imsk.gr ( εώς και την 31 η Μαΐου 2023 ).

Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει από την Δ.Ε του κληροδοτήματος, κατόπιν έγκρισης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, και εάν χρειαστεί κλήρωση, από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης. Τα αποτελέσματα θα τοιχοκολληθούν στην έδρα του κληροδοτήματος ( Γραφεία ΙΜΣΚ ) και οι μη επιλεγείσες θα έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης εντός 10 ημερών. Επίσης σε περίπτωση που τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή, ή για οποιοδήποτε λόγο ζητηθούν συμπληρωματικά στοιχεία και δικαιολογητικά, ο χρόνος υποβολής είναι 10 ημερολογιακές ημέρες από το χρόνο ειδοποιήσεως από την Δ.Ε του κληροδοτήματος.

Για το κληροδότημα,

Ο Γραμματέας

π. Νικόλαος Γ. Κοντός

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Topproductsreview Computers And Accessories Reviewer 2016 Best Sellers In Computers And Accessories> Top 10 Best Sellers In Computers And Accessories Reviewer 2016
Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10, Reviewer 2016 Top 10 Best Sellers in Tools and Home Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10