Ευχαριστίες του Οικουμενικού Πατριάρχη

Τις ευγνώμονες ευχαριστίες του για το άρτιο της επισκέψεως του περασμένου Ιουνίου και την φιλοξενία του στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης εξέφρασε και εγγράφως η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος ευχαριστώντας ιδιαιτέρως το φιλόχριστο πλήρωμα της Μητροπόλεώς μας για την ανταπόκρισή του αναφέρει: «…. ασμένως προαγόμεθα, όπως εκφράσωμεν τας εγκαρδίους ημών ευχαριστίας διά τε την θερμήν υποδοχήν και δια την παρασχεθείσσαν ημίν δαψιλή φιλοξενίαν και περιποίησιν.

….Χαίρομεν δε, ότι κατά την μεθ’ υμών τριήμερον αναστροφήν εδόθη ημίν η ευκαιρία όπως και εκ του εγγύς ίδωμεν και εκτιμήσωμεν την πολλήν μεν ευσέβειαν και την προς την Αγίαν Εκκλησία αφοσίωσιν και προσήλωσιν του εκλεκτού λαού της Κοζάνης …».

Σε όσους μάλιστα συνέβαλαν στην οργάνωση και στην επιτυχή έκβαση της επισκέψεως ο Οικουμενικός Πατριάρχης απέστειλε ευχαριστήριο Γράμμα, το οποίο τους επιδώθηκε δια χειρός του Μητροπολίτη κ. Παύλου κατά τη διάρκεια συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Επισκοπείο Κοζάνης την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε και ο ίδιος τους παρευρισκόμενους για την άριστη οργάνωση της επισκέψεως, επέδωσε σε καθέναν από τα μέλη της τιμητικής και οργανωτικής επιτροπής το Πατριαρχικό ευχαριστήριο Γράμμα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρει ο Παναγιώτατος: «Η προς το πρόσωπον ημών επιδειχθείσα προσοχή και τα εκδηλωθέντα αισθήματα ειλικρινούς αγάπης, υψίστης τιμής και βαθέος σεβασμού μεγάλως παρεκάλεσαν ημάς και ενίσχυσαν εις την περαιτέρω άσκησιν των Πρωθιεραρχικών ημών καθηκόντων …»

Μεταξύ των μελών της τιμητικής επιτροπής που παραβρέθηκαν, ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης κ. Γιάννης Σόκουτης,  ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβενδού κ. Βασίλειος Κωνσταντόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αιανής κ. Γιώργος Τζέλλος, οι επικεφαλείς του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Τύπου και της Ομάδας Υποστήριξης.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Topproductsreview Computers And Accessories Reviewer 2016 Best Sellers In Computers And Accessories> Top 10 Best Sellers In Computers And Accessories Reviewer 2016
Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10, Reviewer 2016 Top 10 Best Sellers in Tools and Home Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10