Συγκέντρωση Βοήθειας για την Αττική

Συγκέντρωση  Βοήθειας  για  την  Αττική

 

Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων & Κοζάνης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει βοήθεια για τον δοκιμαζόμενο από την πρόσφατη πυροπληξία λαό της Αττικής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος, απευθυνόμενος με Εγκύκλιό του στο ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, αναφέρει σχετικά: «…. Κανέναν από εμάς δεν αφήνει ασυγκίνητους η τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι άνθρωποι εκεί. Τα γεγονότα αυτά πέρα από τις ζημιές και τις πολλαπλές περιπέτειες στις οποίες υποβάλλουν τους πληγέντας, γίνονται αιτία και αφορμή για να αποδειχθεί για μία ακόμη φορά η παντελής αδυναμία και το ανίσχυρο του ανθρώπου έναντι των δυνάμεων της φύσεως και των νόμων τους οποίους έθεσε και κατευθύνει ο Θεός.

Η Αγιωτάτη μας Εκκλησία ως φιλόστοργη Μητέρα, κατά το παράδειγμα Αυτού που πρώτος έπαθε για τη σωτηρία του κόσμου, του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, πρέπει και στην περίπτωση αυτή να επιτελέσει το θεοφιλές Αυτής χρέος έναντι των συνανθρώπων, αλλά και να γνωρίσει σε όλους εσάς ότι βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στα δοκιμαζομένα παιδιά της».

Καταλήγει δέ κάνοντας έκκληση για: «….ολόψυχο προσωπική και κοινωνική προσφορά όλων μας προς τους δοκιμασθέντας αδελφούς της Αττικής και εκ βαθέων και με πίστη προσευχή προς τον Παντοδύναμο και Πανάγαθο Θεό για την ανακούφιση και την παρηγορία τους».

Το πλήρωμα της Μητροπόλεώς μας για μία ακόμη φορά καλείται ν’ αποδείξει τα φιλάδελφα αισθήματά του και να μην σταθεί θεατής στη δοκιμασία του πλησίον του, προσφέροντας απ’ το πλεόνασμα ή το υστέρημά του:

Τρόφιμα: γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, σάλτσες, λάδι, αλεύρι, κονσερβοποιημένα προϊόντα, εμφιαλωμένα νερά.

Είδη υγιεινής: σαπούνια, απορρυπαντικά – καθαριστικά, χαρτικά, κουβέρτες, σεντόνια – μαξιλαροθήκες και πετσέτες.

Τα αγαθά θα συγκεντρώνονται στις Ενορίες μέχρι και την 1η Αυγούστου και κατόπιν θα παραδοθούν με ευθύνη των Εφημερίων στο Γκέρτσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα, την Πέμπτη 2, Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Αυγούστου και ώρα 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ., απ’ όπου θα σταλθούν στον προορισμό τους.

 

 

Από την Ιερά Μητρόπολη

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Topproductsreview Computers And Accessories Reviewer 2016 Best Sellers In Computers And Accessories> Top 10 Best Sellers In Computers And Accessories Reviewer 2016
Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10, Reviewer 2016 Top 10 Best Sellers in Tools and Home Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10