Ραδιομαραθώνιος Αγάπης για τους άπορους συμπολίτες μας

«ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ»

Στις 19 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, και από ώρα 09.00 π.μ μέχρι και στις 14.00 μ.μ, η ΕΡΤ Κοζάνης (100,2 και 100,6 FM) σε δίκτυο με την ΕΡΤ Φλώρινας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, την συμμετοχή όλων των Μητροπόλεων και της Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και των απλών πολιτών διοργανώνουν ραδιομαραθώνιο αγάπης για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων, των συσσιτίων και των τραπεζών τροφίμων, με στόχο την στήριξη των απόρων ατόμων και οικογενειών καθ όλη την διάρκεια του έτους.

Η ανεργία ως γνωστόν δεν κάνει διακρίσεις, η φτώχεια μπορεί να πλήξει  τον καθένα μας κάθε στιγμή, η ανέχεια καραδοκεί. Απέναντι σε αυτήν την κοινωνική πραγματικότητα, απέναντι σε αυτήν στην οικονομική κρίση απαντούμε με αγάπη, με αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Στην διάρκεια του ραδιομαραθωνίου (την Δευτέρα) θα συλλέγονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και καθαρισμού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως (στην Κοζάνη), στο Γκέρτσειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα και στους Ι. Ναούς Αγίου Νικολάου, Αγίου Δημητρίου και Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης καθώς και στους λοιπούς Ι. Ναούς της εκκλησιαστικής περιφέρειας. Επίσης, στο κτίριο της ΕΡΤ Κοζάνης (Ι. Τράντα 19), ενώ παράλληλα θα γίνονται προσφορές τηλεφωνικές και έγγραφες στην ΕΡΤ Κοζάνης (τηλ. 24610-41211, 24610-22920).

Καλούμε όλους τους πολίτες, φορείς και συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας να συμμετάσχουν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια αλληλεγγύης προς όφελος των ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,

 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Topproductsreview Computers And Accessories Reviewer 2016 Best Sellers In Computers And Accessories> Top 10 Best Sellers In Computers And Accessories Reviewer 2016
Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10, Reviewer 2016 Top 10 Best Sellers in Tools and Home Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10