Κάλαντα Χριστουγέννων στο Επισκοπείο Κοζάνης και Πρόγραμμα Θείων Λειτουργιών

Εν όψει της επερχόμενης μεγάλης εορτής της του Χριστού Γεννήσεως η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης ανακοινώνει τα εξής:

1. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος θα δέχεται επισκέψεις για τις ευχές και τα κάλαντα των Χριστουγέννων την Τετάρτη 24η Δεκεμβρίου, από τις 10.30 π.μ., στο ιστορικό Επισκοπείο Κοζάνης.

2. Την ημέρα των Χριστουγέννων, 25η Δεκεμβρίου, ο Μητροπολίτης θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Για διευκόλυνση των πιστών θα τελεστεί και δεύτερη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων (από τις 9.30 π.μ. έως τις 11.00 π.μ.) στους Ιερούς Ναούς της Κοζάνης: α) Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου) και β) Παναγίας Φανερωμένης.

3. Την Παρασκευή 26η Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Κυριακής Σερβίων, όπου και θα τιμήσει με το Σταυρό του Αγίου Νικολάου τον κ. Γεώργιο Φεργαδά, για τη συνεισφορά του στην ανέγερση του εξωκλησίου της Αγίας Βαρβάρας στην Γέφυρα Σερβίων.

4. Το Σάββατο 27η Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης κ. Παύλος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βελβενδού.

5. Τήν Κυριακή 28η Δεκεμβρίου θα τελεστεί η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου.

 Από την Ιερά Μητρόπολη

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Topproductsreview Computers And Accessories Reviewer 2016 Best Sellers In Computers And Accessories> Top 10 Best Sellers In Computers And Accessories Reviewer 2016
Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10, Reviewer 2016 Top 10 Best Sellers in Tools and Home Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10