Συναυλία με κάλαντα του Δωδεκαημέρου

Αφίσα Συναυλίας

Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης σας προσκαλεί στη μουσική παράσταση με «Κάλαντα του Δωδεκαημέρου», την οποία  διοργανώνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα «Φίλιππος» της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης.

Τη μουσική παράσταση θα παρουσιάσει το «Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής» του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με την επιμέλεια του Καθηγητή του Τμήματος κ. Σωκράτη Σινόπουλου.

Η παράσταση – συναυλία είναι ένα μουσικό ταξίδι στις άκρες του Ελληνισμού: από τον Πόντο και την Καππαδοκία μέχρι την Κάτω  Ιταλία, κι από την Ήπειρο και τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο, με οδηγό τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.

Στην εκδήλωση παίρνουν μέρος 25 μουσικοί, φοιτητές του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, με παραδοσιακά όργανα (πολίτικη λύρα, βιολί, κλαρίνο, κανονάκι, bayan, τρίχορδο μπουζούκι, κρουστά, καβάλι, σαντούρι, ούτι) και τραγούδι.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως και η είσοδος είναι δωρεάν.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Topproductsreview Computers And Accessories Reviewer 2016 Best Sellers In Computers And Accessories> Top 10 Best Sellers In Computers And Accessories Reviewer 2016
Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10, Reviewer 2016 Top 10 Best Sellers in Tools and Home Top 10 Best Sellers in Tools and Home Improvement Under $10